Suva gradnja

Postavljanje pregradnih zidova, spuštanje plafona, postavljanje plafona u potrkovljima i slično. Korištenje gipsanih ploča vodećih proizvođača, omogućavaju da se posao obavi mnogo brže, jeftinije i lakše, jer nema upotrebe teškog građevinskog materijala i maltera.

Gradimo zajedno!

Naši stručnjaci, prije početka izvođenja radova će Vam dati prijedloge za uređenje enterijera i zajedno sa Vama odabrati najbolje rješenje.

Showroom

U našem Showroom-u nudimo kompletnu paletu elemenata suve gradnje, za sve gipskarton sisteme koji se nalaze na tržištu. To su proizvodi vezani za suvu gradnju: nosači montažnih elemenata – profili, elementi za fiksiranje, materijali za zaptivanje, kao i materijali za termičku i zvučnu izolaciju.

Sistem suve gradnje može se primijeniti kod montažnih pregradnih zidova, spuštenih plafona, ugradnje tj. oblaganja potkrovlja, zidnih obloga ili suvog malterisanja konstrukcija.
Pored stručnog projektovanja zadovoljava estetske kriterijume, termičke i zvučne izolacione zahtjeve i otpornost na požar.
Sistem podrazumijeva montažu lake metalne podkonstrukcije, umetanje izolacije i instalacija i oblaganje pločama. Moguće je izvesti tanki, a jaki pregradne zidove, koji su prvi izbor sa svojim termo i zvučno izolujućim svojstvima.